UMAI SUSHI TO GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 328 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Umai Sushi To Go. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 21:17 Goed eten, vriendelijke bezorger. Helaas niet gehouden aan mijn wensen. Specifiek gevraagd geen eetstokjes maar de rest wel. Inplaats kreeg ik wel eetstokjes maar geen wasabi erbij. Beetje jammer
17 jun 2024 om 0:43 Vriendelijke bezorger maar het eten werd pas na twee uur bezorgd. De sushi was klef en zat onder de saus en de bijgerechten helaas al afgekoeld. Jammer
16 jun 2024 om 20:30 Heerlijke Sushi ! Op tijd bezorgt, vriendelijke bezorging. Vaker bestellen!
16 jun 2024 om 20:04 Eerste keer hier besteld, lekkere sushi voor een prima prijs. Vriendelijke bezorger ook. Ik bestel zeker weer!
16 jun 2024 om 19:42 Wordt aangegeven 20-45 min bezorgtijd. Na 45 min staat er ieder moment wordt er aangebeld. 17:30 besteld 19:10 aangekomen . Saté was koud en kipgril ook koud. Niks aan te merken op de bezorger. Die was gewoon vriendelijk !
12 jun 2024 om 21:01 Pokebowl, weinig groente, geen avocado, droog geheel. Geen aanrader!
9 jun 2024 om 19:27 Erg lekker en vers!
8 jun 2024 om 11:09 Top!
6 jun 2024 om 7:17 Heerlijk eten. Alleen zaten vegetarische hapjes deels op dezelfde schaal sl de niet-vega, dat was niet prertig omdat je moet zoeken wat vega is en wat niet. Daarnaast hadden we stokjes soja en wasabi besteld en die zaten er niet bij.
31 mei 2024 om 21:21 By far beste sushi van Amersfoort en omstreken
29 mei 2024 om 21:00 Heerlijk eten, en vriendelijke medewerkers
26 mei 2024 om 22:37 Sushi was prima, al zijn de gunkans aan de grote kant voor 1 hap. Bezorging was vandaag een ramp, ik had voor 19:30 besteld maar het eten kwam pas een uur later. De app gaf om 19:20 al aan dat de bezorger onderweg was maar het eten kwam pas om 20:30.